Even voorstellen!!

Ruim 25 jaar maken we voorstellingen voor het hele gezin. Onze theatervoorstellingen (gespeeld door volwassenen voor kinderen) kenmerken zich door ons spelplezier, creatieve decors, te gekke kostuums en de interactie met het publiek!

Enkele Bomberiaanen in het Zonnetje

Mijn naam is Nanda en ik zit sinds 2005 bij Bombarie. In het begin vond ik het doodeng en vooral de eerste uitvoering. Maar sindsdien vind ik het geweldig. Vooral omdat we voor kinderen spelen. Kinderen zijn puur en eerlijk en je kan ze helemaal meeslepen in het verhaal. Na afloop het applaus en de tevreden gezichtjes…. daar doe je het voor.
Zelf heb ik al vele rollen gespeeld en heel uiteenlopend. Ook dat maakt dat ik al zo lang speel. We hebben een leuke groep met enthousiaste spelers. Uiteindelijk doen we het met zijn allen. Ik kan niet wachten tot de volgende voorstelling.


Tot hopelijk ziens,
Grtjzzz Nanda (voorzitter Bestuur Bombarie)

Hoi ik ben Steef ben 58 jaar oud samen met mijn partner hebben wij vijf kinderen,en acht Klein kinderen.Ik ben nu 24 jaar actief bij Bombarie zorgend voor licht en geluid.

Het leuke van bombarie  is dat je kinderen en ouders opa’s en oma’s ziet binnen komen met een bepaalde verwachting. Maar als je ze dan op het eind van de voorstelling hele blije mensen naar huis ziet gaan zit onze taak erop. Ik doe dit met veel plezier en hoop dit nog lang vol te houden.

Veel liefs van Steef

Mijn naam is Jacqueline, twee jaar gelden heb ik kennis gemaakt met Bombarie. Ik heb toen geholpen met de decors, het was leuk te zien dat het een enthousiaste groep mensen is. die met veel passie hun hobby uitoefent. Ik vind het leuk om daar deel van uit te maken, helaas ben ik niet zo creatief en toneelpelen is ook niet mijn ding. Toen de vraag kwam of  ik wilde helpen in het bestuur heb ik  ik daar niet lang over na hoeven denken. 

Groetjes Jacqueline (Secretaris Bestuur Bombarie)

Hallo allemaal, ik ben Wicla, 49jaar. Heb toen mijn kinderen kleiner waren  verschillende voorstellingen van Bombarie gezien met veel plezier. In 2019 ben ik bij Bombarie gekomen. Dit jaar ook in het bestuur als ondersteunend Secretaris . Ondanks de corona zijn we bezig met een nieuw stuk en een nieuwe regisseuse. Toneelervaring heb ik niet daarom des te leuker. Ik kijk er naar uit hoe we het met z’ n allen weer gaan klaren. 

Veel lieve groetjes, Wicla (Secretaris Bestuur Bombarie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *